Anon
Skorunu Kaydetmek İçin Hemen Üye Ol!
GiriÅŸ  Kayıt Ol   Facebook ile giriÅŸ yap

Haberler

The King of Fighters 96
Gönderen: system66, 08-07-2015, 01:15 - 1 yorum

King of Fighters serisinin her açıdan en mükemmel serisi. Belki de oynamaya değecek tek King of Fighters serisi. Hikaye King of Fighters 94 te başlayan kurgunun sondan bir evvelki..

 

Oyunun kurgusu: Goenitz ve Kagura nın katılımı ile birlikte, King of Fighters , boş bir all star dövüş oyunu olmaktan ileriye geçebiliyor..

 

Oynanış olarak kabul, King of Fighters 97 kadar kolay değil hareketleri. İstikrarlı bir şekilde yapabilmek, klavyeye bir kez eliniz oturduysa, tuşlara ve zamanlamalara alıştıysanız güzel, ama King of Fighters 97, süper comboları yapmak için çok daha rahattı orası kesin. Yine de, serilerinden daha kolay bir oynanabilirliğe sahip..

 

Karakter olarak, evet işte King of Fighters ın en güçlü yanı... En üst kademeden bakarsak, bu kadar çok patron karakteri bir arada görmek ve hepsiyle mutlaka karşılaşacak olmak gerçekten çok güzel. Oyundaki tüm takımları yenmeden katiyen patronlara geçemiyorsunuz. Gerçek King of Fighters da böyle olmalı zaten. Ikari Team'de Heidern, Rugal ın gitmesinden sonra, yerini evlatlık olan kızına (senaryo açısından önemli bir karakter olan Leona ya) bırakmış. Ralf ve Clark sabit. Art of Fighting takımında Takuma, Rugal ın gitmesi ile ekipten çıkarılmış ve yerini Women Team'in kızı Yuri ye bırakmış.. Ryo ve Robert yine aynı bildiğimiz gibi. Kore takımında Kim Chang Choi, Psycho Soldiers ekibinde ise de yine Chin Athena Sie var. Japon takımı da Kyo Benimaru Goro üçlüsünü hiç bozmamış..

 

Fatal Fury den yine canımız Terry ve Andy kardeşler ve Joe yerinde. Women Team de King ve Mai, Yuri nin yerini ise Ryo'dan öc almak isteyen Kasumi Todoh almış.. Iori reyis ise bu sefer yanına Rugal'in sekreteri ve Vice mature ikilisini almış, pek de iyi yapmış.

 

Boss Team... İşte beklenen an geldi... Art of Fighting ve Fatal Fury, King of Fighters ın temelidir demiştik ya, işte bunun ispatı da bu takım. King of Fighters 94 ve 95 te bir şekilde kendilerinden bahsettiren iki eski boss, yani Wolfgang Krauser ve Geese Howard, yanlarında Art of Fighting 2 nin Mr. Big ile beraber karşımızdalar. Krauser'ın arkaplan müziği bile yeter bu oyunu bir klasik yapmaya. Bu bossları geçerek finale gelmek ise paha biçilemezdi. Onları geçersek, bizi sonraki oyunlarda güç seviyesi daha insani seviyeye indirgenmiş bir diğeralt boss ve turnuvanın sponsoru olan Chizuru Kagura beklemektedir. Onu da geçersek, sizi en büyük boss olan Leopold Goenitz bekliyor olacak. harbiden sağlam kadro.

 

Son yorumlar
Yorum Yazmak İçin Lütfen Giriş Yapınız ya da Kayıt Olunuz.
  • avatar
    Warcraft (185) - 15-03-2023, 03:45
    iori adını doğru yazmamış olabilirim en sevdiğim oyunculardan. Benim oyuncu seçimim terry ralph joe hikashu

<

Sponsorlu Bağlantılar

Flag Counter

Bağlantılar

En Ä°yi Oyuncular

En Çok Oynananlar

Atari Salonumuzda Toplam: 942 oyunda, 4910347 oynanma ve 1179 kayıtlı üye vardır.

3do CPS3 Capcom Cps1 Giant Attack Play Atari 2600 Online Play Atari 7800 Online Play Atari Lynx Online Play Atari jaguar Online Play Gameboy Advance Online Play Mame Play Neo geo Online Play Neogeo Online Play Nintendo Online Street Fighter adult games arcade atari atari 2600 games atari 2600 oyunlari atari 2600 oyunları atari 7800 oyunlari atari jaguar oyunlari atari kaset oyunları atari lynx oyunlari atari oyun atari oyunları atari oyunları oyna atari salon oyunları atarioyun capcom games online classic atari games coin op coin op arcade cps2 dovus emulator eski atari oyunları eski atari salon oyunları eski oyunlar film oyunları gals panic game game rom online gameboy advance kara kutu oyunları konsol oyunları lets play sega lets play snes mame mame game mame online n64 nds nec neo geo neo geo oyunları neogeo neogeo pocket nes nintendo nintendo ds nintendo n64 nintendo oyunları nintendods old game old games online oyna panasonic pc-engine play play arcade play classic games play coin op arcade play gals panic playstation retro game retro games retrogames sega sega genesis sega megadrive sega oyunları sega saturn sega32x segacd snes snes atari oyunlari snk snow bros oyna spor oyunları street fighter oyna super nintendo super nintendo oyunları tekken tekken oyna turbografx turbografx16
X